Indkøbskurv:

0 vare(r) - 0,- DKK
Din indkøbskurv er tom.

0

Online salg af kvalitetsvin direkte fra slotsporten til alle vinelskere og livsnydere

Flere visninger

SlavaTerra Valpolicella Classico

Lagerstatus: På lager

135,- DKK

Hurtigt overblik

Farven er dyb mørk, med fyldig solmoden kirsebær i duften. Smagen er pakket med frugt koncentration, halvtør bæragtig friskhed. Moderne, Varm, fyldig af solmoden frugt med strejf af blomst, lidt krydderi og kirsebær. Virkelig lækker, fyldig, elegant og ligetil. Vinen har fået 5/5 stjerner af Vinitaly & 90/100 P Point.
ELLER

Detaljer

Vinen er valgt til at være iblandt de 100 bedste vine fra Italien i 2017! Villa SalvaTerra ligger på toppen af den smukke Negrar dal, i 550 m højde som den sidste, bedste og højst beliggende ”Cru” mark – Prun i det oprindelige Valpolicella Classico. Dal-toppen har været kendt i årtusinder for deres "Prun Stone", en speciel sten med en karakteristisk farve, tendens til pink, deraf navnet. Prun sten blev brugt til at bygge Arenaen i Verona, samt mange vigtige bygninger og historiske monumenter i Valpolicella og Verona. Slottet Villa SalvaTerra, tilhørte oprindeligt lokal adelsfamilie og er fra 1500-tallet, kældre og marker er fuldstændig restaureret og der er investeret voldsom i nyt produktionsanlæg og fadkældre. Kvalitets Vinavl, betyder også at man som en naturlig del, arbejder aktivt med naturen, for miljømæssig bæredygtighed, forbedring af den nuværende biodiversiteten m.m. - med certificering indenfor de næste år. Slottet placering og ”Cru” marken Prun, er spektakulær med vanvittig panoramaudsigt over dalen og Verona - markerne gror på terrasser smukt rundt om slottet. Med sine 550 meter over havets overflade, er det en af de højeste vinmarker i det oprindelige Valpolicella Classico, det giver ultimative betingelser og (tørt) mikroklima for druerne Corvina 65%, Rondinella 20%, Corvinone og ca. 5% ”krydderi” druer. Denne Valpolicella Classico bliver skabt af Italiens førende ønolog/winemaker Beppe Caviola og den slottets kældermester Enrico Nicolis.

Yderligere information

Årgang 2014